Selmecbányai Szalamander

Kedves Tagtársak, Kedves Érdeklődők!

Némi szomorúsággal és sajnálattal kell tájékoztassam a tisztelt tagokat, hogy a „Selmeci Szalamander – 2019” elnevezéssel indított 3 napos, autóbuszos kirándulás programunkat – kellő érdeklődés hiányában – megtartani nem áll módunkban, tekintettel arra, hogy az 50%-os létszámot sem elérő jelentkezés miatt a szervezés jelentős veszteséget eredményezne, melyet az Egyesület nem vállalhat fel.

Bár az autóbuszos szervezett út így nem áll rendelkezésre, de korlátozott számban még vannak szabad szobáink a HOTEL GRAND MATEJ-ben, melyeket a jelentkezés sorrendjében és a mellékelt jelentkezési lap kitöltése után tudunk biztosítani.

Kellő érdeklődés esetén (egyéni térítéssel és megközelítéssel) továbbra is lehetőséget biztosítunk a Hodrus-bányai Múzeum és aranybánya látogatására, valamint igény esetén (ugyancsak térítés ellenében) „Selmecbánya nevezetességei” városnézéshez idegenvezetőt biztosítunk. Kérem, hogy aki a programokat igénybe szeretné venni, az 2019. augusztus 15-ig igényét jelezze Csányi Judit szervezőtitkának az ombke(kukac)ombkenet.hu email címen, vagy a 06 1 201 7337-es telefonszámon.

Autóbuszos szervezés híján is, arra bíztatok mindenkit, hogy minél nagyobb létszámmal vegyünk részt ebben az évben is a selmecbányai Szalamanderen Szakmáink és Karaink tiszteletére, a közösségi öröm megélésére!

Jó szerencsét!

Dr. Szabados Gábor
OMBKE ügyvezető

A bejegyzés kategóriája: Programok
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.