2022. június 9., Megerősített együttműködés a Dunaújvárosi Kamarával – Jubileumi elismerések átadása

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara és az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület Vaskohászati Szakosztályának Dunaújvárosi Szervezete 2012-ben kötött együttműködési megállapodást, amelyet 2022. június 9-én, csütörtökön megújítottak.

Az együttműködés keretében a kamara helyszínt biztosít az OMBKE helyi szervezete rendezvényeihez, közös programokat szerveznek, támogatják egymás tevékenységét, azok népszerűsítését, segítik a szakmai terület érdekeinek érvényesítését. Az együttműködési megállapodást a városi kamara elnöke, Králik Gyula és az OMBKE helyi szervezetének elnöke, Cseh Ferenc írta alá.

Ezután a 40 és 50 éves egyesületi tagsággal rendelkező tagtársait köszöntötték. Az emlékoklevelet, emlékplakettet vagy kitűzőt a helyi szervezet elnöke, Cseh Ferenc adta át a megjelenteknek.

50 éves egyesületi  tagságért Sóltz Vilmos emlékjelvényt érdemelt Barcsik László, Bucsi László, Dömötör Zsolt, Kállai Gábor Králik Gyula, Réti Vilmos, Szabó József dr., Tóth László.

40 éves egyesületi tagságért Sóltz Vilmos emlékérem tulajdonosa lett Arany Miklós, Horváth Ferenc, Horváth Tibor, Mérő Péter.

Képgalériánkat itt találja.

<< A duol.hu cikke nyomán. >>

Kategória: Hírek | A közvetlen link.